IJsbaan Rembrandtplein geopend van 16 november 2018 t/m 6 januari 2019

IJsbaan Rembrandtplein 2018/2019

Snelmenu:

IJsbaan Rembrandtplein

IJsbaan RembrandtpleinOok dit jaar is het weer glijen, lachen, vallen, opstaan, en genieten op de ijsbaan op het mooie Rembrandtplein. De schaatsbaan zal zoals ieder jaar weer in winterse sferen opgezet worden. Lampjes in de bomen, "sneeuw"kanonnen, compleet met LED verlichte kunstbomen, houten chaletjes, kerstbomen en dat natuurlijk in het decor van de voor het Rembrandtplein kenmerkende beeldengroep 'de Nachtwacht'. Een glas glühwein, typisch winterse lekkernijen, de omringende horeca en natuurlijk het gemoedelijke Rembrandtplein zelf, maken de ijsbaan een geweldig winteruitje in het centrum van Amsterdam.

Een bezoek aan de ijsbaan is goed te combineren met een dagje shoppen in Amsterdam of een bezoek aan een van de vele horeca gelegenheden rondom de ijsbaan.

Winterplaza op het Rembrandtplein staat garant voor onvergetelijk Hollands winterplezier!

Openingstijden 2018/2019

De ijsbaan is geopend van 18 november 2018 t/m 6 januari 2019.

Ma t/m zo 10.00 tot 23.00 uur
IJsbaan Rembrandtplein Amsterdam IJsbaan Rembrandtplein Amsterdam IJsbaan Rembrandtplein Amsterdam

Prijzen

Het betreden van de ijsbaan kost slechts € 2,50 voor een hele dag. Schaatsen zijn verplicht. Indien je geen eigen schaatsen mee hebt kan je ze bij ons huren voor € 5,-, je mag ze op deze dag dan gebruiken zolang je zelf wilt.

Activiteiten

Op en rond de ijsbaan worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld de speciale opening en de intocht van Sinterklaas. Ook kunt u op de ijsbaan in samenwerking met de omliggende horeca uw eigen feest of partijtje organiseren. Alle informatie vindt u hier.

Terug naar boven | Vorige pagina

- Opening met kunstschaatsers
- IJsbaan voor Amsterdammers
- Sinterklaasintocht

Voor foto's, video's en het laatste nieuws volg je ons op Facebook:

IJsbaan Rembrandtplein Facebook