IJsbaan Rembrandtplein geopend van 16 november 2018 t/m 6 januari 2019

Activiteiten ijsbaan 2018/2019

Ieder jaar vinden er diverse activiteiten plaats op en rondom de ijsbaan. Zo is er de intocht van Sinterklaas, waarbij de pieten ook een bezoek aan de ijsbaan brengen, en natuurlijk de altijd gezellige opening van de ijsbaan. Op deze pagina zullen alle activiteiten opgesomd worden. U kunt ook uw eigen feest of partijtje organiseren, daarover hier meer info.

Snelmenu:

Activiteiten

Onderstaand vindt u een overzicht van de op dit moment bekende activiteiten. Hou de website voor meer informatie!

Opening met kunstschaatsers

De opening van de ijsbaan wordt ieder jaar spectaculair aangepakt, dit jaar zal dat niet anders zijn. Rond 19.00 uur zal de ijsbaan officieel geopend worden, dit met o.a. de aanwezigheid van kunstschaatsers die de aanwezigen op een schaatsshow op de gladde ijsvloer zullen trakteren. Ook de IJskoningin verlaat even haar kasteel om de bezoekers op het Rembrandtplein te vermaken. Na de officiële opening is de ijsbaan natuurlijk geopend voor het publiek. Volop gezelligheid op deze vrijdagavond en dat natuurlijk onder het genot van een heerlijk glas glühwein en een winterse lekkernij.

Korting voor Amsterdammers

De ijsbaan op het Rembrandtplein is er voor iedereen en wij heten u dan ook van harte welkom op de ijsvloer. De organisatie wilt echter speciaal voor Amsterdammers iets extra doen, als dank krijgen zij daarom iedere maandag en dinsdag 50% korting op de entree van de ijsbaan én op de schaatshuur! Neem wel je ID kaart of paspoort mee zodat je kunt aantonen dat je een echte Amsterdammer bent (geboren of woonachtig in Amsterdam). Deze actie geldt niet tijdens de vakantieperiode.

Sinterklaasintocht 2018

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint! Op 18 november komt hij met zijn trouwe viervoeter en Pieten weer aan in Amsterdam. Hij zal binnenvaren over de Amstel, aanleggen bij het Scheepvaartmuseum om daarna op Amerigo zijn tocht door de stad voort te zetten. Rond 14.00 uur zal de stoet op het Rembrandtplein aankomen.

 

Eigen feest/partijtje organiseren?

Naast bovengenoemde activiteiten kunt u zelf ook uw feest of partij organiseren op de ijsbaan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kermisplaza, u kunt hiervoor mailen naar mail@kermisplaza.nl.

Winter Olympics - IJsbaan Rembrandtplein Opening IJsbaan Rembrandtplein Zwarte pieten op de IJsbaan

Terug naar boven | Vorige pagina

- Opening met kunstschaatsers
- IJsbaan voor Amsterdammers
- Sinterklaasintocht

Voor foto's, video's en het laatste nieuws volg je ons op Facebook:

IJsbaan Rembrandtplein Facebook