IJsbaan geopend van 13 november 2015 t/m 10 januari 2016

IJsbaan Leidseplein 2015/2016

Snelmenu:

IJsbaan Leidseplein

IJsbaan LeidsepleinOok dit jaar is het weer glijen, lachen, vallen, opstaan, en genieten op de ijsbaan op het mooie Leidseplein. De schaatsbaan zal zoals ieder jaar weer in winterse sferen opgezet worden. Lampjes in de bomen, "sneeuw"kanonnen, compleet met LED verlichte kunstbomen en natuurlijk de prachtige kerstboom in het midden van de ijsbaan. De omringende horeca, de verse oliebollen-, wafel-, en braadworstkraam en natuurlijk het gemoedelijke Leidseplein zelf, maken de ijsbaan een geweldig winteruitje in het centrum van Amsterdam.

Een bezoek aan de ijsbaan is goed te combineren met een dagje shopen in Amsterdam of een bezoek aan een van de vele horeca gelegenheden rondom de ijsbaan.

Winterplaza op het Leidseplein staat garant voor onvergetelijk Hollands winterplezier!

Openingstijden 2015/2016

De ijsbaan is geopend van 13 november 2015 t/m 10 januari 2016.

Ma t/m vrij 10:00 tot 23:00 uur
Za & zo 10:00 tot 24:00 uur
31 december 10:00 tot 19:30 uur
IJsbaan Leidseplein Amsterda IJsbaan Leidseplein Amsterda IJsbaan Leidseplein Amsterda

Prijzen

Het betreden van de ijsbaan kost slechts € 2,50. Schaatsen zijn verplicht. Indien je deze niet zelf hebt zijn ze te huur voor slechts € 5,-, je mag ze dan gebruiken zolang als je zelf wilt.

Activiteiten

IJsbaan Leidseplein Winter OlympicsOp en rond de ijsbaan worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld de intocht van Sinterklaas en de "Drag Queen Winterspelen". Dit jaar zal de opening van de ijsbaan op bijzondere wijze gevierd worden, alle inkomsten van deze dag worden namelijk gedoneerd aan de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)! Diverse artiestenoptredens zullen deze dag compleet maken. Overigens kunt u op de ijsbaan in samenwerking met de omliggende horeca ook uw eigen feest of partijtje organiseren. Alle informatie vindt u hier.

 

Terug naar boven | Vorige pagina

- Opening voor Kika!
- Intocht Sinterklaas
- Drag Queen Olympics

Een prachtige virtuele panoramatour en diverse foto- en videoreportages. Je vindt ze hier.

IJsbaan Leidseplein Facebook