IJsbaan geopend van 13 november 2015 t/m 10 januari 2016

Activiteiten ijsbaan 2015/2016

Ieder jaar vinden er diverse activiteiten plaats op en rondom de ijsbaan. Zo is er de intocht van Sinterklaas, waarbij de pieten ook een bezoek aan de ijsbaan brengen, en niet te vergeten het veelbesproken Winter Olympics. Op deze pagina zullen alle activiteiten opgesomd worden. U kunt ook uw eigen feest of partijtje organiseren, daarover hier meer info.

Snelmenu:

Activiteiten

Onderstaand vindt u een overzicht van de op dit moment bekende activiteiten. Hou de website voor meer informatie!

Opening met artiesten voor KiKa

De opening van de ijsbaan wordt ieder jaar spectaculair aangepakt. Dit jaar zal dat niet anders zijn maar is gekozen voor een hele andere insteek. De organisatie, onder leiding van Frans Stuy, heeft besloten om alle inkomsten van deze dag te schenken aan de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Deze speciale openingsdag zal plaatsvinden op vrijdag 13 november. Verdeeld over de dag, tussen 12.00 uur en 0.00 uur middernacht zullen vele artiestenoptredens plaatsvinden. Ook de avonduren zullen natuurlijk weer gezellig als altijd gaan uitpakken! Rond de klok van 0.00 uur wordt de kassa afgeslagen door de voorzitter van het KiKa kinderfonds, dhr Schimmel. Genoeg reden om vrijdag 13 november een bezoek te komen brengen aan het gezellige Leidseplein en een bijzonder leuke avond te vieren in hartje Amsterdam!


Waar is het feestje - Johan Kettenburg

Sinterklaasintocht 2015

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint! Op 15 november komt hij met zijn trouwe viervoeter en Pieten weer aan in Amsterdam. Hij zal binnenvaren over de Amstel, aanleggen bij het Scheepvaartmuseum om daarna op Amerigo zijn tocht door de stad voort te zetten. De stoet gaat dan via de Dam en eindigt op het Leidseplein.

De exacte route en tijden zijn enkele weken voorafgaand aan de intocht op deze pagina te vinden.

Drag Winter Olympics 2015

Drag Queen Winter OlympicsOok dit jaar zal de Drag Queen Winter Olympics, georganiseerd door Pro Gay (organisator van de Gay Pride), weer op de IJsbaan op het Leidseplein gehouden gaan worden.! Het zal net als voorgaande jaren weer groots worden aangepakt! Alle Drag Queens en Kings zijn van harte welkom, uiteraard ook een ieder die wilt genieten van dit spektakel. Lachen, gieren en brullen staat u garant bij de Winter Olympics 2015!

Voor meer informatie: www.dragqueenolympics.nl.

Eigen feest/partijtje organiseren?

Naast bovengenoemde activiteiten kunt u zelf ook uw feest of partij organiseren op de ijsbaan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kermisplaza, u kunt hiervoor mailen naar mail@kermisplaza.nl.

Winter Olympics - IJsbaan Leidseplein Opening IJsbaan Leidseplein Zwarte pieten op de IJsbaan

Terug naar boven | Vorige pagina

- Opening voor Kika!
- Intocht Sinterklaas
- Drag Queen Olympics

Een prachtige virtuele panoramatour en diverse foto- en videoreportages. Je vindt ze hier.

IJsbaan Leidseplein Facebook